У неділю біля Ратуші львів’яни підтримають людей, хворих на легеневу гіпертензію

У неділю, 22 лютого, біля входу у Ратушу відбудеться флеш-моб, присвячений Міжнародному Дню рідкісного захворювання, який у світі відзначають 28 лютого. Початок флеш-мобу о 14.00 год. У флеш-мобі візьмуть участь волонтери та підопічні Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», які хворіють на легеневу гіпертензію, повідомили у прес-службі ЛМР.

Організовують флеш-моб Львівський міський благодійний фонд «Сестри Даліли» та Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У флеш-мобі візьмуть участь волонтери та підопічні Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», які хворіють на легеневу гіпертензію. Волонтери та підопічні ЛМБФ «Сестри Даліли» будуть танцювати під музичний супровід та скандувати гасло «День за днем, рука в руку, крок за кроком, до мети».

Мета флеш-мобу – підвищення обізнаності серед хворих, які живуть із рідкісними захворюваннями.

«Запрошуємо усіх охочих взяти участь у флеш-мобі. Ваша небайдужість може допомогти хворим на рідкісні захворювання повірити у те, що вони не залишені наодинці з хворобою. Адже в сукупності хворі на рідкісні захворювання становлять вагомий відсоток суспільства», - повідомляє президент ЛМБФ «Сестри Даліли» Оксана Куліш.

Контактна особа для отримання більш детальної інформації щодо можливості участі у флеш-мобі: Галина, тел. (098)-071-80-64.

Вперше День рідкісного захворювання відбувся 29 лютого 2008 р., організований Європейським Альянсом рідкісних захворювань «EURODIS». У цей день пацієнти із орфанними захворюваннями різних країн світу співпрацювали у великомасштабній кампанії з підвищення обізнаності серед населення про рідкісні захворювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: