Учень львівської гімназії переміг у мистецькому конкурсі в Канаді

16 січня 2015 року відбулось відкриття виставки та урочисте нагородження переможців мистецького конкурсу «Читаємо разом» в Інституті Святого Івана в м. Едмонтоні, Канада. Остап Божедарник, учень 5-Б класу Львівської гімназії «Престиж», став переможцем конкурсу у номінації 5-6-ті класи і отримав сертифікат від відділу міжнародної освіти м .Едмонтон за ілюстрацію до «Казки про Майдан», повідомили у прес-службі ЛМР.

«Інститутом освіти м. Львова було організовано пряме з’єднання із залою, у якій відбувався весь захід. Дата нагородження збіглась з туром Пікардійської Терції і цей гурт також був присутній на церемонії нагородження і відкриття виставки, в якій учні-учасники та переможці брали участь через скайп-зв’язок.

Від гімназії «Престиж» на зв’язку були заступник директора Фурман Галина Миколаївна, Терлюк Зоряна Степанівна - вчитель англійської мови, Остап Божедарник - переможець конкурсу у номінації 5-6 класів та Ліза Сітнікова - учасниця конкурсу.

Роботи наших гімназистів - Божедарника Остапа, Сітнікової Лізи та Павлічка Владислава не лише виставлялись для огляду, але і були надруковані у календарі на 2015 рік, які вони отримали в подарунок», - зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: