Управління соціального захисту звертається до мешканців з проханням бути пильними

Актуально про соціальний захист. Управління соціального захисту Львівської міської ради наголошує мешканцям про факти виявлення проявів шахрайства у сфері соціального захисту. Зокрема, є інформація, що у місті Львові невідомі особи, представляючись працівниками соціальних служб, отримували обманним шляхом інформацію, яка містить персональні дані та є конфіденційною, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Звертаю увагу всіх мешканців нашого міста з проханням бути особливо пильними та, у разі звернення до вас осіб, які представляються працівниками соціальної сфери, задля уникнення шахрайства, пам’ятати, що ви маєте право звернутись (зателефонувати) у відповідну соціальну службу (відділ соціального захисту, відділення Львівського міського територіального центру, Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді) і з’ясувати, чи справді ця особа є працівником соціальної служби. Водночас, наголошую, що працівники відділу соціального захисту районів міста Львова та соціальні робітники Львівського міського територіального центру мають при собі та на вимогу зобов’язані пред’явити службове посвідчення, яке засвідчує особу та посаду, яку вони обіймають», - наголосив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

 

Відділи соціального захисту районів міста Львова:

 

Галицький: тел.: 261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.: 235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.: 295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.: 237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.: 252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.: 254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

 

Телефон Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян – 238 32 74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: