Львів’ян запрошують долучитися до обговорення нової урбан-бібліотеки

27 лютого о 17.30 год Інститут міста проведе зустріч платформи URBAN CAFÉ «Урбан-бібілотека: творимо новий простір разом!», присвячену облаштуванню першої львівської урбан-бібліотеки, яка має бути створена на базі Бібліотеки-філії №8 ЦБС для дорослих м. Львова. Участь у зустрічі візьмуть архітектори, урбаністи, громадські активісти та представники міської влади. Водночас, подія відкриватиме сезон подальших зустрічей URBAN CAFÉ у 2015 році. Захід відбудеться на вул. Устяновича, 4.

«Ми прагнемо зібрати активістів, зацікавлених в облаштуванні нового простору, щоб спільним зусиллями напрацювати бачення розвитку майбутньої урбан-бібліотеки, яка має стати місцем для спілкування та поширення нових ідей розвитку міста», – зазначають організатори зустрічі.

Участь у зустрічі візьмуть Ірина Магдиш (начальник управління культури Львівської міської ради), Любов Цяпа (директор ЦБС для дорослих), Лілія Онищенко (начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради), Софія Оліферчук (арт-менеджер Першої львівської медіатеки), Ольга Криворучко (архітектор).

«Ми хочемо, щоб це місце було живим, щоб там збиралися і дискутували, ділилися ідеями, сперечалися, сварилися, мирилися всі ті середовища, люди, активісти, рухи, які цікавляться містом як міським середовищем, містом, де живуть люди, містом, де люди мають почувати себе комфортно, де вони можуть самореалізуватися, де є естетичний і функціональний громадський простір», – зазначила Ірина Магдиш, начальник Управління культури ЛМР

URBAN CAFÉ буде першим етапом в рамках розробки проекту ініціативи Urban Ideas з облаштування громадського простору у цій локації. Далі, на основі результатів обговорення, впродовж п’яти днів команда молодих архітекторів опрацьовуватиме проект облаштування громадського простору бібліотеки.

foto2(1)

Контактна особа: Анастасія Загайна, тел. 097 451 40 38.

Вхід – вільний.

Довідка

URBAN CAFÉ – це платформа для обговорення та пошуку вирішення проблем міста і його розвитку. Завдяки цьому майданчику представники місцевої влади, бізнесу та просто мешканці мають змогу сісти за один стіл, щоб спільно визначити майбутній  вигляд  міста, опираючись на іноземний досвід у сфері урбаністики. URBAN CAFÉ створено за ініціативи Інституту міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: