Польський піаніст Артур Яронь виступить з оркестром «Віртуози Львова»

У рамках 20-річчя оркестру 26 лютого Артур Яронь виступить у Львівській філармонії з благочинним концертом на підтримку своїх українських друзів. У такий спосіб піаніст прагне виявити свою солідарність з народом України. Кошти від концерту будуть передані на потреби  Української армії.

Впродовж багатьох років оркестр «Віртуози Львова» та Артур Яронь виступають у концертних програмах у Львові та Польщі.

«Артур Яронь – авторитетний музикант, піаніст, організатор багатьох музичних проектів у Польщі, багаторічний партнер Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». У польському місті Бусько-Здруй під його керівництвом проходить міжнародний музичний фестиваль. У м. Кельце Артур Яронь є директором досить авторитетної музшколи, де навчається понад 800 учнів» – розповідає засновник та художній керівник оркестру, народний артист України Сергій Бурко.

Піаніст виступав у Львові на фестивалі «Віртуози», і ось після значної перерви львів’яни та гості міста знову насолоджуватимуться майстерною грою Артура Яроня. Піаніст виконає два шедеври – Рапсодію у блюзовому стилі
Джорджа Гершвіна та Концерт для фортепіано з оркестром № 2 Каміль Сен-Санса.

Піаніст є прекрасним інтерпретатором музики Джорджа Гершвіна. Фортепіанний концерт Гершвіна «Рапсодія у блюзовому стилі» написаний у стилі  «блюз-джаз». Він дуже цікавий і доступний для сприйняття широкому слухачеві. До виконання залучений відповідний склад оркестру, музиканти, які працюють у такому стилі, це  і саксофони, і ударні. Твір є дуже популярний, і неодмінно викличе чимале зацікавлення у аудиторії. Окрім того, цей твір буде прем’єрним спільним виконанням оркестру та Артура Яроня.

2015 02 26 Яронь

Ольга Максим’як, відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: