Четверо хуліганів у центрі Львова поранили ножем співробітників СБУ та ЛОДА

Цієї ночі, 22 лютого, четверо хуліганів поранили ножем працівника СБУ та помічника голови Львівської ОДА, які заступилися за таксиста, на якого нетверезі молодики напали неподалік площі Ринок. Хуліганів на місці затримали правоохоронці.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю Львівського обласного управління міліції Світлана Добровольська розповіла ZAXID.NET, що подія трапилася приблизно о 3:30 на площі Ринок, неподалік Домініканського собору.

«На місце події прибули правоохоронці, які затримали чотирьох осіб. Вони є мешканцями Одеси, Чернігівської області та Києва», – зазначила Добровольська.

За її словами, усім затриманим від 20 до 22 років. Наразі міліціонери з’ясовують усі обставини події. Уже відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Хуліганам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Із власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що пораненими виявились помічник голови Львівської ОДА та працівник Служби безпеки України. Одному з постраждалих 29 років іншому – 45.  Вони проходили повз та заступилися за таксиста, на якого напали хулігани.

Поранених у важкому стані забрала швидка. Зараз їх стан стабілізувався.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: