Навесні Мінінформполітики запустить два українських телеканали: іномовний Ukrainian Tomorrow та військовий канал (відео)

Упродовж місяця Міністерство інформаційної політики України запустить телеканал іномовлення Ukrainian Tomorrow. Він стане противагою російським пропагандистським каналам, зокрема Russia Today, які зараз активно працюють на теренах Європи.

Про це сьогодні, 22 лютого, розповів міністр інформаційної політики України Юрій Стець під час робочого візиту до Львівської області.

«Телеканал БТБ від Нацбанку за два тижні передадуть міністерству, і упродовж місяця запрацює Ukrainian Tomorrow», - уточнив він.

Керівник міністерства повідомив, що канал іномовлення функціонуватиме на кошти Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» (УТР).

«Цих коштів буде недостатньо і тому фінансову підтримку надаватимуть наші партнери із Європи та Сполучених Штатів Америки. Це має бути високоякісний канал, який транслюватиметься по всьому світі», - додав він.

Юрій Стець також повідомив й про створення військового каналу. «Президент України поставив завдання упродовж місяця-двох запустити військовий канал. Ми передамо його Міністерству оборони України. Це буде канал наших Збройних сил», - додав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: