Балицький склав повноваження голови профільної комісії облради (документи)

Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький склав повноваження голови профільної комісії Львівської обласної ради.

Про це Олексій Балицький повідомив кореспонденту Дивись. Інфо.

«17 лютого 2015 року після сесії Львівської обласної ради мною було скеровано на ім’я Колодія П.Н. листа з проханням про зміну голови комісії з питань екології та природних ресурсів ЛОР, в зв’язку зі складанням мною повноважень. Рішення було прийнято мною особисто, а не на вимогу тих чи інших публікацій чи висловлювань, які, на жаль, не розібравшись в ситуації підняли в пресі дане питання. Зазначу, що після призначення мене на посаду керівника департаменту ОДА, 17.06.14 року я звернувся до голови постійної комісії з питань регламенту Барбари М. та начальника юридичного відділу отримав відповідь, що дане поєднання не суперечить чинному законодавству України», - повідомив Олексій Балицький.

Відповідь-Мельника-по-посадах

Він також зазначив, що додатково 12.09.14 року звернувся з конституційним зверненням до Конституційного суду України щодо тлумачення даної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: