На Львівщині зіткнулися мотоцикл та авто: одна людина загинула, ще двоє – травмувалися

У Львівській області не розминулися мотоцикл та автомобіль. У результаті ДТП загинув керманич «двохколісного», ще двоє людей – отримали поранення, повідомили у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода відбулась у суботу, 21 лютого, близько 21-ї години на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» (27-й кілометр).

За попередніми даними, водій мотоцикла «ІЖ-Планета», 22-річний мешканець Городоцького району, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу, де вчинив зіткнення з автомобілем «Chevrolet-Niva». За кермом автівки був 39-річний львів’янин.

Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці пригоди, а його 24-річний пасажир – отримав поранення. Чоловіка доставили до Городоцької районної лікарні, де медики діагностували у нього забійну рану голови та забій хребта.

Окрім цього, постраждав водій автомобіля «Chevrolet». У нього – струс головного мозку та забій голови. Потерпілого шпиталізували до нейрохірургічного відділення лікарні.

Державтоінспекція закликає водіїв бути якомога обережнішими за кермом, не перевищувати швидкість, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: