Стець створив «Інформаційні війська України»

Міністерство інформаційної політики України, очолюване Юрієм Стецем, запустило свій перший проект - сайт «Інформаційні війська України» i-army.org, який закликає громадян України долучатись до інформаційної війни проти російської пропаганди і дезінформації.

«Вітаємо на сторінці штабу інформаційних військ! Як ви знаєте, війну Росії проти України називають гібридною. Все тому, що війна справжня, а інформація про неї брехлива. Проти нас відкрито багато фронтів, і один з особливо важливих - інформаційний. За рік нам вдалося створити потужну бойову армію, яка мужньо захищає нас на теренах Донбасу. А зараз прийшов час дати відсіч російським окупантам і на інформаційному фронті.  Кожен українець із доступом до інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу», - повідомляє Мінінформполітики на сайті.

Користувачам інтернет пропонують долучитись до «Інформаційних військ України» (ІВУ) та отримувати щоденні завдання на свою електронну скриньку.  Аби вступити до лав  інформаційних військ, необхідно зареєструватись на сайті. Після реєстрації треба ретельно виконувати отримані завдання і щодня приділяти час інформаційній боротьбі.

З питань співробітництва необхідно писати на секретну електронну скриньку Командуючого ІВУ [email protected].

Нагадаємо, у січні міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що хоче зібрати українських блогерів в інтернет-війська. В інтерв'ю телеканалу «24» він сказав, що всі свідомі люди в інтернеті будуть інтернет-військом України.

Телекритика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: