Синютка хоче карати за спалення сухої трави

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на сьогоднішній апаратній нараді наголосив на жорсткішій роботі з виявлення зловмисників, які спалюють суху рослинність на території області та притягнення їх до адміністративної відповідальності, повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Людина, яка є винуватцем пожежі, має бути покарана. І всім іншим потрібно розповісти, що це не останнє покарання. Зараз на Львівщині це одна з найболючіших  проблем - складається враження, що область палає. Це не повинно пройти безкарно, - наголосив очільник ОДА.

Також Олег Синютка ініціював зустріч з Владиками всіх конфесій, аби через церкву закликати парафіян не наносити шкоди довкіллю.

Як поінформував директор департаменту з питань цивільного захисту ОДА Олексій Титаренко, з 17 лютого 2015 року на Львівщині зафіксовано виникнення 136 пожеж через спалювання сухої трави. Лише за вихідні зареєстровано 50 таких пожеж.

Також Олексій Титаренко розповів, що в п'ятницю було затримано зловмисника, який притягнений до адмінвідповідальності у вигляді штрафу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: