У Львові збиратимуть стару побутову техніку: почнуть із Сихова

У Львові розпочався збір відходів електронного та електричного обладнань. Про це сьогодні, 23 лютого, на прес-конференції повідомив начальник управління екології та благоустрою Львівської міської ради Андрій Галушка, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Галушки, львівські підприємства збиратимуть не лише відпрацьовані батарейки, а й непридатні комп’ютери, телевізори, холодильники тощо.

«Відходи електронного та електричного обладнання є однією з найбільш небезпечних груп, оскільки багато з них містять у своєму складі отруйні важкі метали. Ці речовини забруднюють довкілля та наражають на небезпеку здоров’я людей», - повідомив Андрій Галушка.

Крім того, несанкціоноване поводження з цими відходами призводить до безповторної втрати цінної вторинної сировини – чорних, кольорових та дорогоцінних металів, полімерів, гуми та скла.

Відтак, приватні підприємства збиратимуть електричні та електронні відходи 15 та 28 березня, а також 7 квітня.

Перший збір відбудеться на Сихові, де львів’яни зможуть розпрощатися зі своїм непридатним обладнанням. Підприємці обіцяють навіть можливість забрати непридатні речі безпосередньо із помешкань.

Детальніше звертатися за тел. 067 830 0523, 050 371 0451

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: