У Садового розповіли, скільки львів’ян поскаржилось на рух транспорту

Від початку року до управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради надійшло 67 скарг щодо роботи громадського транспорту, повідомили у прес-службі ЛМР.

Найчастіше пасажири міського громадського транспорту скаржаться на порушення графіків руху та на нетактовну поведінку водіїв – 40 та 18 скарг відповідно. Серед інших нарікань – відмова у пільговому перевезенні, порушення схеми руху, незадовільний технічний та санітарний стан автобусів.

Як поінформували в управління транспорту та зв’язку ЛМР, запроваджено щомісячні перевірки працівниками управління випуску автобусів на маршрути, а також перевірки дотримання затверджених схем та розкладів руху. Інформація щодо виявлених порушень розглядається із запрошенням керівників автотранспортних підприємств, а також на нарадах, які регулярно проводять в управлінні транспорту та зв’язку. Скарги на роботу водіїв скеровуються керівникам АТП для відповідного реагування.

Крім того, працівники управління транспорту та зв’язку здійснюють перевірки дотримання умов договорів в частині виконання рейсів, схем маршруту та визначених зупинок. Результати перевірок оформляються актами, при виявлених порушеннях скеровуються відповідні листи керівникам підприємств.

Нагадаємо, минулого року у Львові за порушення компанії-перевізники звільнили 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах. Крім того, ще 240 водіїв отримали догани.

У Львові перевезення на міських маршрутах здійснюють: ЛК АТП №1, ПАТ «ЛАТП-14630», ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: