31 березня Джамала дасть у Львові великий сольний концерт (відео)

_MG_4368 (1)31 березня до Львова із великим сольним концертом завітає неперевершена Джамала. Виступ відомої співачки відбудеться в рамках її гастрольного туру містами України. Стартував тур усередині лютого концертами у Дніпропетровську та Харкові і продовжиться у березні-квітні в більшості обласних центрів України. У Львові Джамала і її бенд виступлять на сцені Оперного театру. Початок концерту – о 19:00.

Про це Дивись.info повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

Особливість нової концертної програми, з якою Джамала гастролює Україною, - у тому, що вона об’єднала в собі усе найкраще, що було у пісенній творчості виконавиці протягом останніх п’яти років. Відтак прихильники таланту неординарної, різнопланової, яскравої співачки почують усі її хіти: від часу тріумфу у конкурсі «Нова хвиля-2009» в Юрмалі - і до виходу міні-альбому «Дякую» (2014 р.).

Не обійдеться великий сольний концерт Джамали у Львові без абсолютних прем’єр – з наступного альбому, вихід якого заплановано на осінь. Практично всі пісні, які увійдуть до новинки, будуть українською мовою. Спеціально до нового альбому Джамала запише також пісню на кримськотатарській мові - про рідний Крим, анексію якого вона переживає як особисту трагедію.

_MG_3393«На концерті 31 березня у Львові ми разом із глядачами вирушимо у музичну подорож із зупинками на кожному моєму альбомі, - інтригує Джамала. – Ну, а сюрпризи… Їх не варто видавати. Скажу лише, що багато хто зрадіє їм не менше, ніж своїм улюбленим пісням». Варто нагадати меломанам, що, окрім найновішого міні-альбому «Дякую», у творчому активі Джамали – ще дві збірки: «For Every Heart» (2011 р.) і «All Or Nothing» (2013 р.).

jamala_afishaПрезентація нової концертної програми Джамали відбулася наприкінці 2014 р. у Києві, в «Stereo Plaza». Цей концерт став для співачки найбільшим її «сольником» у столиці. Виступ мав потужний соціальний аспект – артистка виділила півтори тисячі запрошень для біженців із Криму і Донецької та Луганської областей. До слова, на початку лютого на своїй сторінці у Facebook Джамала організувала аукціон речей із власного гардеробу. Усі виручені кошти артистка передасть переселенцям із зони АТО.

2014-ий рік, особливо кінець року, став для Джамали напрочуд плідним. В унісон із виходом міні-альбому «Дякую» в кінотеатрах України із шаленим для українського кінематографа успіхом йшов фільм «Поводир», у якому Джамала зіграла одну з ролей. Кінодебют співачки став яскравим доповненням до її пісенної кар’єри. У кінці листопада 2014-го до річниці Революції Гідності Джамала, лідер групи «Бумбокс» Андрій Хливнюк і Pianoбой презентували спільну пісню «Злива». А цими днями виконавиця готує відеопрем’єру – на україномовний сингл «Заплуталась», що увійшов до міні-альбому «Дякую».

http://youtu.be/KtAtqnzRfsw?list=PLefHaMNx3f2Su6Q_J72daIfTtm0zVvHYj

Ціна квитків на сольний концерт Джамали 31 березня у Львівській опері - від 100 до 600 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту: КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: