Колодій закликав народних депутатів від Львівщини підтримати зміни до бюджетного кодексу

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій закликав народних депутатів від Львівщини при розгляді змін до Бюджетного кодексу, при перегляді Державного бюджету України врахувати пропозиції, напрацьовані депутатами Львівської обласної ради спільно з Львівською обласною державною адміністрацією та громадськістю. Низку пропозицій депутати виокремили в окремому зверненні Львівської обласної ради.

Про це повідомила прес-служба обласної ради

Про це йшлося сьогодні, 24 лютого, на черговій зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, голови Львівської обласної ради Петра Колодія та міського голови Львова Андрія Садового з народними депутатами міжфракційного об'єднання «Львівщина», під час якої обговорювали питання внесення змін до Бюджетного кодексу України в частині бюджетної децентралізації, питання про внесення змін до Закону України „Про Державний бюджет на 2015 рік”.

Ці питання Верховна Рада України планує розглянути вже найближчим часом. Тому під час зустрічі обговорили пропозиції, напрацьовані у Львівській області.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик акцентував на необхідності при розподілі коштів державного бюджету звернути увагу на наданні коштів на сільське господарство Львівщини, яка є аграрною областю.

У пропозиціях до проекту Закону України „Про внесення змін до Закону України „Про Державний бюджет України на 2015 рік” Львівщина пропонує передбачити 90 млн грн на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру за рахунок коштів субвенції місцевим бюджетам; Для Державного агентства автомобільних доріг України збільшити обсяг видатків за програмою „Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування” на 1,5 млрд грн на проведення поточного ремонту доріг загального користування державного значення, за напрямками Закарпатська область - Львівська область – Івано-Франківська область – Чернівецька область, у межах Львівської області. Також висловлено низку інших пропозицій, які народні депутати від Львівщини погодились підтримати. Усі пропозиції будуть передані народним депутатам та у Верховну Раду.

Також під час зустрічі з народними депутатами від Львівщини обговорили низку проблемних питань розвитку Львівської області на 2015 рік, обговорили необхідність прийняття проектів законів України „Про заборону вивозу кругляку”, „Про розвиток індустріальних парків”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: