Легкоатлети Львівщини повернулись з чемпіонату України

18-21 лютого 2015 рок у місті Мукачево відбувся чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Львівська область у підсумку із 347 очками посіла 11 загальнокомандне місце з 19 обласних збірних команд України, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Тріумфаторами чемпіонату стала збірна команда Дніпропетровської області, яка у підсумку зі 1 279 очками в активі завершила змагання на 1 місці, на другому місці розмістилися метальники Київської області, набравши 1 231 очко, збірна Черкаської області з сумою 813 очок виборола третє місце, випередивши на 4 очка команду міста Києва.

Кращі результати представників Львівщини:

Ольга Голембовська (Дрогобицька ДЮСШ, тренер Журавчак П.В.) в секторі для метання спису серед юніорок виборола срібну нагороду з результатом 39 м 62 см.

Дмитро Шеремет (Львівська КДЮСШ Колос, тренери Боркін В.П., Ярчук С.) в секторі для метання спису, виконавши норматив «Майстра спорту України» з результатом 70 м 34 см став бронзовим призером Чемпіонату України.

Тамара Євдокимова (ЛДУФК, тренери Боркін В.П., Федорок А.Г.), показавши високий для себе результат - 47 м 40 см в секторі для метання списа серед молоді також стала володаркою бронзової медалі чемпіонату України.

Результати інших представників Львівщини та загальні підсумкові протоколи можна переглянути на офіційному сайті ФЛАУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: