Львівщина отримала субвенції на виплату дітям-сиротам

У лютому місяці 2015 року Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" в сумі 1 269,5 тис. грн., які повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням, що дозволило вчасно забезпечити проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у лютому цього року.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

Всього протягом січня – лютого 2015 року нарахування такої соціальної допомоги становило 2 487,7 тис. гривень.

Станом на 01 лютого 2015 року соціальна допомога виплачується на 394 дітей (з них 21 дитина, яка переїхала із зони проведення АТО) та 145 осіб прийомних батьків та батьків-вихователів, які одержують грошове забезпечення (з них 3 батьків-вихователів та 1 прийомна мама, які переїхали із зони проведення АТО).

Розписом Державного бюджету України для Львівської області у 2015 році передбачені асигнування в частині коштів зазначеної субвенції в розмірі 18 134,1 тис. гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: