Перевізники Львівщини погрожують транспортним колапсом

Перевізники Львівщини прогнозують транспортний колапс, якщо найближчим часом не піднімуть ціну на проїзд у транспорті. Про це Дивись.Інфо повідомили самі перевізники.

Як розповів директор ТзОВ «Транс-Екіпаж» Йосип Дяків, ситуація із тарифами на проїзд в маршрутках по області нині просто жахлива. За його словами, варто спростити процедуру підняття ціни на проїзд, щоби пришвидшити цей процес. «Якщо цього не відбудеться, то постане загроза повного зупинення курсування автотранспорту», – наголосив він.

Також директор ТзОВ «Транс-Екіпаж» розповів, що 23 лютого перевізники Львівщини обговорили цю проблему із головою облдержадміністрації Олегом Синюткою. Втім, губернатор пояснив перевізникам, що мусить дотримуватися процедури: згідно з усіма нормами закону підняття тарифу на проїзд в області може відбутися аж з 1 квітня. «До цього часу ми не протягнемо, транспорт може зупинитися. Ціна на пальне щоразу росте, а тариф – на місці», – бідкався Йосип Дяків.

Своєю чергою директор МПП «Транспортник» Володимир Кузбит заявив, що тарифна ситуація настільки критична, що вже нема що заливати у бак. «Пальне вже вартує 26 грн, а тариф досі старий: вартість на проїзд у маршрутках на рівні 12 грн», - жалівся він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: