У Львові люстрували кандидатів на головного податківця (відео)

Сьогодні, 25 лютого, Люстраційна рада Львівської області організувала зустріч для представників українських організацій, підприємців малого та середнього бізнесу, на котрій було представлено кандидатів на посаду голови Державної фіскальної служби Львівської області.

На зустріч прийшли п’ятеро із шести кандидатів на цю посаду, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Серед яких, Маркіян Мальський – партнер адвокатської компанії Arzinger. Спеціалізується на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проектах, а також представництві в судових органах України інтересів клієнтів і вирішенні спорів в порядку міжнародного комерційного і інвестиційного арбітражу. Кандидат запевняв присутніх, що у нього глибокий досвід у податках, стосунку до державних служб не має, і наголосив, що фіскальній службі потрібні молоді ентузіасти.

Другий кандидат Бутвинник Олег у податкових органах працював з вересня 1992 року по листопад 2004 року та з січня 2007 року по березень 2008 року. Чітких пропозицій щодо покращення стану фіскальної служби не вніс.

Також серед претендентів Каспрук Юрій який працює у податкових органах з грудня 2002 року по теперішній час. Має досвід роботи на керівних посадах 7 років. З березня 2012 року перебуває на посаді заступника начальника управління – начальника відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова

Також кандидат повідомив, що на фіскальній службі працює 15-20% хабарників.

Також очолити ДФС у Львівській області висловив бажання Коропецький Михайло, який наголосив про корупційні схеми, що мають значний прошарок у системі. Він також висловив пропозицію щодо переведення роботи на англійську систему оподаткування.

П’ятий претендент на цю посаду – Чорний Валерій, керуючий партнер Київської-гельсінської спілки.

Люстраційна рада Львівської області й надалі буде співпрацювати з громадськістю, щоб вибрати гідного кандидата на посаду голови Державної фіскальної служби Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: