Виконавчий комітет схвалив бюджет розвитку Львова на 2015 рік

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР було погоджено перелік об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку Львова. Завтра ж відповідний проект рішення винесуть на розгляд депутатського корпусу на пленарне засідання сесії Львівської міської ради.

За словами директора департаменту економічної політики ЛМР Ірини Кулинич, відповідний проект рішення пройшов через обговорення всіх профільних комісій та усіх фракцій. Вчора відбулось громадське обговорення бюджету розвитку у великій сесійній залі ЛМР, і пропозицій, які б пропонували внести з голосу в проект рішення, не було.

«Я прекрасно розумію, що, враховуючи ситуацію в країні, цей бюджет надзвичайно складний, щоб виконати його в повному об’ємі. Коли ми починали працювати над ним, курс долар був 15-16, учора вже – близько 40. Важко спрогнозувати, які будуть кінцеві параметри. Якщо мова йде про товари і послуги, які купляють тут, то проблеми немає. Якщо мова йде про обладнання чи комплектуючі, які купують за кордоном, то це навряд чи буде можливо у цій ситуації. Якщо ситуація в країні буде загострюватись, то ми, звісно ж, будемо перекроювати цей бюджет, збільшуючи кількість коштів, які виділяємо на допомогу всім, хто сьогодні воює.

Добре, що цьогоріч кардинально змінено бюджет держави. Дуже важливо зараз, коли будуть голосувати за зміни до цього бюджету, врахувати наші пропозиції щодо виділення додаткових коштів для співфінансування будівництва житла для військових, які повертаються з війни. Вчора така розмова з прем’єр-міністром відбулась, і принцип розуміння є. Я думаю, що якщо такі кошти буде закладено, цьогоріч можна отримати дуже хороші можливості для швидкої та легкої реалізації», – відзначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора відбулись «бюджетні» громадські слухання, під час яких громадськості Львова представили основні показники бюджету розвитку міста на 2014 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: