Бродівський район прозвітував про роботу за 2014 рік (фото)

25 лютого у Бродівській РДА відбулись публічні заслуховування звітів про результати роботи за минулий рік перед громадою районів, повідомили у прес-службі ЛОДА.

За участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Ірини Гримак звіт голови Бродівської РДА заслухали керівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району, представники районних організацій політичних партій та громадських організацій.

На зустрічі обговорили стан виконання бюджету Бродівського району та Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2014 рік і основні напрямки роботи у 2015 році. Зокрема, на наступний рік, за словами голови Бродівської РДА Романа Шишки, акценти будуть зроблені на питаннях енергозбереження в бюджетних установах, на введенні першої черги експлуатації приміщення пологового відділення Бродівської ЦРЛ,  підтримки кооперативного руху, фермерських господарств, втілення в життя програм в галузі тваринництва, рослинництва і садівництва, розвитку культури в сільській місцевості.

Підводячи підсумки обговорення, заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак відзначила, що ситуація на Бродівщині є достатньо позитивною: район забезпечує кількісні і якісні показники, розвиває випуск власної продукції. На завершення зустрічі побажала і надалі тримати  соціально-економічний і культурний стан району на такому ж рівні.

DSCF5245 DSCF5254

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: