При Львівській ОДА відновлять Координаційно-дорадчу раду з питань підприємництва

Таку ініціативу висловив голова Львівської ОДА Олег Синютка на зустрічі з представниками громадськості та підприємницького середовища Львівщини, яка відбулась 26 лютого.

«Ми оновимо склад Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при облдержадміністрації, та відновимо її роботу. Я переконаний, що це забезпечить належне спілкування органів влади і бізнесу», - зазначив керманич області.

На переконання Олега Синютки, засідання ради повинні відбуватись також за участю контролюючих структур та органів правопорядку.

«Дуже важливо, щоб влада і бізнес діяли в унісон. Адже сьогодні втрата будь-якого робочого місця – це, в першу чергу, удар по людях, котрий рикошетом відчувають і підприємці, і бюджетна система», - пояснив він.

Ініціативу охоче підтримали представники асоціативних структур бізнесу, присутні на зустрічі.

Перше засідання оновленої Координаційно-дорадчої ради планують провести вже 20 березня. До цього часу голова ОДА попросив представників підприємницьких кіл та громадськості  чітко визначитись із пропозиціями та викласти їх на папері.

«Нам слід перенести наші розмови у конкретний документ. Так ми зможемо прийняти важливі рішення, які б дали можливість дерегуляції підприємницького середовища», - резюмував О.Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: