Сьогодні на сесії розглянуть питання надання приміщення для ІТ-інкубатора

Сьогодні на сесії Львівської міської ради розглянуть ухвалу «Про надання міжнародному благодійному фонду «Сід Форум Україна» в оренду нежитлових приміщень на вул.Замкненій, 9».

Йдеться про створення у Львові ІТ-інкубатора. Під час формування прядку денного депутати пропонували вилучити це питання з порядку денного, однак міський голова Андрій Садовий наголосив на важливості створення такого ІТ-інкубатора і зумів переконати депутатів залишити це питання у порядку денному.

«Дуже критична ситуація з залученням інвестицій. Є така країна Норвегія, країна з нульовим рівнем корупції. Вони погодились піти назустріч і скерувати квазі-державний фонд для того, щоб створити у Львові інкубатор ІТ. Це є норвезька державна структура. Ми звичайно «за», адже мова йде про понад 100 робочих місць для молоді. Вони можуть це робити у Львові, а можуть це зробити в іншому місці, якщо Львів проти. Ми своїми руками львівським хочемо зробити якнайкраще, і, роблячи якнайкраще, створюємо дуже багато проблем для людей, які приходять сюди з іноземним капіталом, щоб не дати їм можливість розвиватися. Чи це є в час війни правильно? З точку зору Путіна – правильно. З точку зору української держави – злочинно і шкідливо», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: