У Львівській облраді налагоджують співпрацю з волонтерами Луганщини

У середу, 25 лютого, у Львівській обласній раді відбулась робоча зустріч голови тимчасової контрольної комісії обласної ради зі сприяння Збройним силам України та іншим військовим формуванням, розміщеним на території Львівської області, Ярослава Мудрого та представників волонтерських організацій Луганщини, повідомили у прес-службі ЛОР.

На зустрічі піднімали актуальні питання, які найбільше турбують представників волонтерських організацій. Зокрема, волонтери озвучили пропозицію про координацію дій влади та волонтерських організацій. Ярослав Мудрий схвально відгукнувся на пропозицію громадськості та зобов’язався сприяти координації дій владних інституцій з волонтерами для допомоги вимушеним переселенцям і військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО.

Як зазначив Ярослав Мудрий: «Відбулась дуже плідна розмова, у ході якої виявили питання, що потребують термінової реакції, адже від наших дій залежать життя людей, які страждають через військові дії на сході України. Тому спільно з волонтерами Луганщини було сформовано перелік першочергових завдань, які також спільно і вирішуватимемо. Зокрема, домовлено про відправку адресної допомоги людям, які, на жаль, залишились у зоні проведення АТО. Натомість волонтери зобов’язались допомагати зі звільненням полонених українських військовослужбовців».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: