У Львові пропонують видати підручник із початкової військової підготовки

На сесії Львівської міської ради депутати запропонували профінансувати підготовку та видання посібника з початкової військової підготовки для шкіл Львова.

Про це сьогодні, 26 лютого, під час сесії Львівської міської ради заявив депутат Богдан Галайко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

За словами депутата, сучасні умови роблять необхідним запровадження початкової військової підготовки у старших класах загальноосвітніх шкіл.

На даний час, предмет «Захист Вітчизни» викладається вкрай незадовільно – у значній мірі через відсутність якісних навчальних посібників, а ці, що існують, не задовольняють сучасних вимог, зазначив Галайко.

«Львів у цих умовах міг би стати лідером у цій справі, оперативно, до початку наступного навчального року, підготувавши і забезпечивши школи новаторськими навчальними посібника з початкової військової підготовки, що допоможе вчительським колективам Львова на належному рівні виконувати поставлені перед ними завдання щодо патріотичного виховання молоді», - мовиться у зверненні Богдана Галайка.

Відтак, депутат резюмував: «Таким чином пропонується профінансувати підготовку, видання та поширення по навчальних закладах Львова сучасних, розроблених з урахуванням світового досвіду посібників з початкової військової підготовки».

Додамо, що запропонований розмір фінансування сягає 200 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: