Українські музиканти у Львові «перезавантажать» творчість Івасюка (відео)

3 березня на сцені Львівської Опери о 17.30 та 19.30 пісні українського композитора Володимира Івасюка прозвучать по-новому. «Проект Івасюк. Перезавантаження» відкриє глядачам нове аранжування пісень Івасюка з елементами джазу та електроніки, музичні експерименти доповнять сценографією та медіа артом.

Пісні Володимира Івасюка всі звикли чути в виконанні Василя Зінкевича, Софії Ротару, Назарія Яремчука. Вони робили це по-своєму і кожен неперевершено. Але, на жаль, сучасна молодь не сприймає такої музики.

«Покоління, яке виросло на медіаплеєрах, на сучасних гаджетах, на телефонах і комп’ютерній графіці. Ми задумали залучити їх до цієї музики, щоб дня них Івасюк став також модним та сучасним. Тому Перезавантаження. Тому джазові нотки, електронна музика», - розповідає продюсер «Проекту Івасюк. Перезавантаження» Андрій Сидор.

У проекті візьмуть участь Піккардійська терція, Оксана Муха, Олександр Божик, Брія Блессінг, джаз-гурт Shokolad, MANU. Всі учасники проекту сприймають музику Івасюка по-своєму, але їх об’єднує процес створення нового звучання й особливої атмосфери.

Брія Блессінг: «Таке перезавантаження дуже доречне для нас зараз. Ми робимо це в музиці, але взагалі зараз такий час, коли ми маємо всі перезавантажити наші життя, передумати щось, осмислити те, як ми живемо».

В рамках «Проекту Івасюк. Перезавантаження» вперше в Україні використають величезний сферичний 3D-екран. Організатори концерту створять для глядачів простір, який стане чимось більшим, ніж просто концертна площадка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: