Боєць АТО з Тернопільщини скоїв суїцид?

За фактом загибелі бійця АТО з Тернопільщини Богдана Стукала порушили Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 “Кримінального кодексу України” – “Умисне вбивство”. Про це 20minut.ua повідомила начальник відділу зв’язків із громадськістю управління міліції у Львівській області Світлана Добровольська.

- Як стверджують очевидці, це самогубство, адже хлопець випав із вікна, – каже вона. – Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини загибелі цього юнака.

Як ми вже повідомляли, 21-річного бійця АТО родом з села Красна Зборівського району знайшли мертвим поблизу Львова 23 лютого. Друзі і рідні досі не можуть зрозуміти, що сталося з хлопцем. Нагадаємо, його тіло знайшли зранку 23 лютого у с. Сокільники Пустомитівського району на Львівщині. Як йдеться у зведеннях про надзвичайні події за добу на сайті Львівської обладміністрації, юнак випав з вікна третього поверху готельного комплексу та помер на місці події.

До слова, Богдан Стукало воював в зоні АТО ще з весни минулого року. Двічі був поранений, проте смерть знайшла його не на фронті…

Поховали Богдана Стукала у його рідному селі  25 лютого. Вічна йому пам’ять…
Джерело: 20 хвилин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: