На Дрогобиччині узгоджувалися питання пасажирських перевезень до Медвежі та Нижніх Гаїв

Питання пасажирських перевезень не втрачає своєї актуальності. Нещодавно під час звіту про роботу райдержадміністрації воно було озвучене декількома сільськими головами. Зокрема, були претензії до зменшення кількості рейсів та порушення графіків руху пасажирських перевезень з Дрогобича до сіл Нижні Гаї та Медвежа в умовах значного подорожчання пального.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Дрогобицької РДА

Для оперативного вирішення цих проблем та з метою недопущення зриву перевезень на цих маршрутах в обох селах відбулися зустрічі за участю представників районної влади.

Так, 20 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький взяв участь у засіданні виконавчого комітету Нижньогаївської сільської ради, де в присутності представників фірми-перевізника “Сігма” (директор М. Пастушак) узгоджувалось питання кількості автобусних рейсів до села Нижні Гаї.

22 лютого представники райдержадміністрації були присутні на зборах громади села Нижні Гаї, де обговорювалося питання погодження графіків руху автобусів на маршруті.

24 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький взяв участь у засіданні виконавчого комітету Медвежанської сільської ради, на якому обговорювалось питання кількості рейсів до села Медвежа. На засіданні були також присутні представники громадськості, депутати районної ради та представники перевізника (“Канзас”, директор Р.Бойко).

Перевезенням до Медвежі була присвячена і робоча зустріч, яка відбулася 25 лютого. Голова районної ради Михайло Сікора та перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький провели спільну нараду з представниками виконавчого комітету села Медвежа, Нижньогаївським сільським головою Василем Василенком, а також представниками фірм-перевізників, на якій було узгоджено тимчасові графіки руху автобусів до цих населених пунктів. Сільських голів Медвежі та Нижніх Гаїв зобов’язано довести узгоджені тимчасові графіки руху автобусів до сільських громад.

Наголошувалося, що графіки руху є тимчасовими, до стабілізації цінової ситуації на ринку паливно-мастильних матеріалів, а також до встановлення Львівською ОДА нового (вищого) граничного тарифу на пасажирські перевезення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: