Оголошено конкурс на розробку логотипу заповідника «Розточчя»

Про це повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексій Балицький на координаційній раді біосферного заповідника «Розточчя».

Він додав, що Програмою соціально-економічного розвитку Львівської області на 2015 рік також передбачено фінансування видання науково-популярного довідника про біосферний заповідника, до якого увійдуть природоохоронна, рекреаційна тематики, питання землекористування, ведення сільського та лісового господарства.

За підсумками засідання, члени координаційної ради вирішили внести пропозиції щодо менеджмент-плану та угоди про співпрацю української та польської сторін щодо продовження роботи по створенню міжнародного біосферного резервату «Розточчя», які має розглянути департамент.

Довідка:

Основна функція біосферного резервату «Розточчя» полягатиме у збереженні генетичних ресурсів, видів, екосистем та ландшафтів. Сприянні відродження традиційних ремесел, народних промислів, а також пропаганду невиснажливого природокористування. Підтримку вирощування екологічно чистої сільськогосподарської продукції та збереження історико-культурної спадщини, проведення еколого-освітньої діяльності й  розвиток «зеленого» туризму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: