Держслужбовці Львівської ОДА навчались ефективному управлінню в УКУ

 24 – 25 лютого державні службовці обласної державної адміністрації відвідали лекції з політики ефективного управління від доктора наук з державного управління, професора Troy University Террі Андерсон, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Досвід Тері Андерсон надзвичайно цінний для України, адже вона викладала курси на програмі публічного адміністрування при Грузинському інституті громадських справ та надавала консультації з розробки та проведення семінарів, в тому числі з організаційного управління та зв'язків з громадськістю для апарату Президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Террі Андерсон опублікувала два тематичні дослідження та одну книгу під назвою «Державне управління в перехідний період: управління державним сектором у країнах з демократією, що розвивається».

Під час лекцій Террі Андерсон розповіла як оперативно реагувати на запити громадян, забезпечувати прозорість, доступність та інклюзивність діяльності органів влади, як досягати консенсусу між гілками влади, дотримуватися рівності, верховенства права та ефективно використовувати наявні ресурси. Лектор акцентувала увагу на невід’ємному зв’язку між управлінням і прийняттям рішень та необхідності залучення громадян до обговорення проектів рішень.

Навчання організовано Львівською Бізнес-школою Українського Католицького Університету для службовців обласної державної адміністрації та Львівської міської ради за програмою міжнародного наукового обміну ім. Фулбрайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: