Миколаївський цементний завод нарощуватиме потужності (фото)

Керівництво ПАТ “Миколаївцемент” планує впроваджувати новий метод виготовлення цементу та  нарощуватиме потужності. Про це йшлося під час поїздки  голови Львівської ОДА Олега Синютки у Миколаївський район, в рамках якої керівник області ознайомився з роботою заводу, повідомила прес-служба ЛОДА.

За інформацією керівництва  ПАТ «Миколаївцемент», після відновлення сприятливої кон'юнктури на ринку, компанія планує реалізувати інвестиційний проект виробництва цементу сухим способом. На сьогодні ПАТ "Миколаївцемент" випускає цемент трьох видів з сировини ПАТ "Подільський цемент".

Варто зазначити, що з 1999 року ПАТ «Миколаївцемент» входив в склад французької групи «Лафарж». Впродовж 2012-2013 років спостерігалася тенденція до зниження виробництва цементу. З 2013 року ПАТ «Миколаївцемент» став частиною групи Cement Roadstone Holdings (CRH) – міжнародної компанії з виробництва будматеріалів. Компанія зацікавлена в розвитку ПАТ “Миколаївцемент”  та залученні інвестицій у підприємство.

Також керівник області відвідав  ДП «Новороздільське державне гірничо-хімічне підприємство «Сірка» та поспілкувався з громадою Миколаївського району.

DSC_8823_1424962229_1425066063_613x437.79534227241_3_0 DSC_8834

Довідка:

Нагадаємо, що ПАТ «Миколаївцемент» найбільше бюджетоутворююче підприємство у Миколаївському районі.

Виробнича потужність підприємства - понад 3,0 млн. тонн цементу в рік. Сировинною базою виробництва є поклади вапняку та глини у кар’єрах, які знаходяться на відстані 8-12 км від підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: