Перевізники та сільські й селищні голови шукали компроміс щодо оптимізації автобусних маршрутів

Складна ситуація, що виникла у сфері перевезень є актуально не лише в Дрогобицькому районі, про це говорив учасник вчорашньої селекторної наради на рівні Премєр-міністра України, директор ТзОВ «Транс-Екіпаж» Йосип Дяків. Тому, сьогодні, 28 лютого, з ініціативи першого заступника Дрогобицької райдержадміністрації Степана Рудницького було організовано зустріч з перевізниками, які забезпечують пасажирські перевезення в районі та головами сільських та селищних рад.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Дрогобицької РДА

Головною метою цієї зустрічі було знайти оптимальне рішення щодо маршрутних перевезень в умовах різкого подорожання пального та запасних частин до автотранспорту.

Виходи з ситуації учасники зустрічі вбачали або у підвищенні вартості проїзду до максимально дозволеного тарифу, або  у зменшенні кількості рейсів.

В результаті гострих, але конструктивних перемовин було прийнято рішення, що перевізники всі тимчасові зміни у розкладі руху автобусів, зменшення кількості рейсів або можливого використання меншвмістимих автобусів будуть узгоджувати з органами місцевого самоврядування та заздалегідь інформуватимуть про це пасажирів та райдержадміністрацію, а сільські та селищні голови найближчим часом подадуть пропозиції щодо оптимізації автобусних маршрутів з обов’язковим врахуванням забезпечення мешканців району доїзду до місць праці й навчання та додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: