Львівські пасажири платитимуть за проїзд в маршрутках лише після 21:00, - заява

Спілка пасажирів Львова виступила із заявою, в якій рекомендує пасажирам оплачувати проїзд в маршрутних таксі міста лише після 21:00 години, а в денний час здійснювати оплату не у розмірі 3 грн, а по факту якості надання послуг – тобто 1 або 2 грн на свій розсуд.

"Нещодавно Асоціація перевізників Львівщини заявила, що маршрутки не курсуватимуть після 21:00, а також майже не ходитимуть вдень. У відповідь на це, ми заявляємо, що пасажири мають повне право не оплачувати проїзд в маршрутних таксі, оскільки послуга надається неналежним чином. Водій графіку не дотримується, коли хоче їде додому спати, квитків не видає, контролю немає, отже маємо повне право за проїзд не платити." – заявив представник громадського руху "Спілка пасажирів Львова".

"Асоціація перевізників Львівщини" – це всього лиш громадська організація, яка не має жодного юридичного права впливати на порядок перевезень в місті. Фактично, ця організація безпідставно спонукає перевізників до порушень умов договорів про перевезення, які були укладені між ними і владою міста.

Асоціація перевізників Львівщини рекомендує автотранспортним підприємствам перейти на особливий режим роботи, проінформувавши управління транспорту і звязку ЛМР та пасажирів:
1. Зменшити кількість транспортних засобів, задіяних на обслуговуванні маршрутів з 11:00 до 15:00 дня;
2. Скоротити час роботи автобусів увечері до 21:00.
3. Автобуси великого класу, які обслуговують окремі маршрути, замінити автобусами малого класу в межах наявного автобусного парку.

"Всі ці три пункти є грубим порушенням умов договору." – зазначили у "Спілці пасажирів Львова"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: