У «Львівобленерго» надали роз’яснення щодо ситуації з електропостачанням друкарні «Експресу»

24 лютого 2015 року близько 16:00 год. друкарня видавництва «Експрес», що у с.Рясна Руська Яворівського району, звернулась до Львівських міських електромереж ПАТ «Львівобленерго» з проханням знайти пошкодження абонентського кабелю напругою 10 кВ, від якого живиться друкарня і який знаходиться на їхньому балансі.

Вищевказаний кабель живиться від підстанції ПАТ «Львівобленерго» «Львів-23» напругою 110/10 кВ.

Між ПАТ «Львівобленерго» та ТзОВ «Експрес Груп» було укладено договір №13 від 24.02.2015 року на пошук місця пошкодження кабелю та проведення випробовування кабелю після ремонту.

Згідно з договором, працівники ЛМЕМ з допомогою пересувної електролабораторії знайшли місце пошкодження кабелю і по завершенню ремонтних робіт, які здійснювала інша організація, виконали його випробовування.

Кабель був зданий в роботу працівниками ЛМЕМ після проведеного випробовування о 18:10 год. 25 лютого 2015 року.

Обладнання підстанції «Львів-23» працювало в схемі нормального режиму і інформації про виникнення відхилень чи порушень в роботі обладнання підстанції не було.  

Для інформації

  • Підстанція «Львів-23» напругою 110/10 кВ є джерелом живлення мікрорайону    Рясне-2 та частини мікрорайону Рясне-1 у м.Львові, а також екологічно важливого технологічного процесу ЛМКП «Львівводоканал».
  • У разі виникнення відхилень чи порушень в роботі обладнання підстанції  інформація у вигляді сигналу поступає в диспетчерську службу ПАТ «Львівобленерго».
  • Згідно з вимогами Правил улаштування електроустановок, кабельні лінії напругою 10 кВ  повинні бути прокладені на глибині не менше 0,7 м.

Відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: