У Львові шукають свідків двох ДТП, у яких постраждали пішоходи

У Львові правоохоронці шукають свідків двох ДТП. Про це Дивись.Інфо повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Як поінформувала прес-служба, 1 березня о 3 год.  на перехресті вул. Озаркевича – вул. Невського у місті Львові сталась ДТП. Невідомий водій керуючи невстановленим транспортним засобом здійснив наїзд на 23-річного львів’янина. Внаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги був відпущений.

Цього ж дня, о 15 год. до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 53-річна жінка,  яка повідомила про тілесні ушкодження отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. За словами жінки, на вул. Горської невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на неї та втік із місця пригоди. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також іншу інформацію, яка може допомогти в пошуку водіїв-втікачів.  Звертатись можна за телефоном «102 або  (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: