34 бригади дорожників минулого тижня ліквідували понад 2 км ямковості

Впродовж 23-28 лютого дорожні служби ліквідували 2 697 м2 аварійної ямковості, використавши 352 тонн асфальтобетонної суміші. Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко на апаратній нараді під керівництвом голови ОДА Олега Синютки.

За інформацією керівника служби, станом на 28 лютого ДП «Львівський облавтодор» з початку 2015 року ліквідувало 16 251 м2 аварійної ямковості на автомобільних дорогах загального користування області. До робіт залучено 34 бригади працівників.

«Цього тижня роботи з ліквідації аварійної ямковості на дорогах Львівщини триватимуть і надалі», - запевнив Юрій Лазаренко.

Начальник Служби автомобільних доріг зазначив, що для ліквідації аварійної ямковості в області, потрібно близько 2 млн. грн. «Це дозволить залатати гостроаварійні ями і забезпечити проїзд на регіональних та національних дорогах. До уваги не беруться місцеві і комунальні дороги», - пояснив він.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка також звернув увагу очільника служби, що роботу із ліквідації ям слід завершити до Великодня.

Зазначимо, що 23-28 лютого роботи із ліквідації ямковості здійснювались на наступних ділянках автомобільних доріг: Львів-Шегині – Городок; Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка — Жидачів-Жирова; Лисятичі-Тейсарів, Заліски-Жирова; Львів-Тернопіль – В.Білка-Тарасівка; Куровичі-Якторів; Печенія-Куровичі; Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів – Шпильчино-Залісся; Стрий-Ів.Франківськ-Чернівці-Мамалига - об’їзд м.Моршин, Лисовичі; Львів-Самбір-Ужгород - м.Старий Самбір, Суховоля-Оброшино, Ваньовичі-Торчиновичі; Львів-Радехів-Луцьк – Вузлове-Радехів; Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий - Дрогобич-Лішня, Лішня-Брониця, Самбір-Ралівка, Ралівка-Сіде; Північний обхід м.Львова - Рясна Руська-Бірки; Лозино-Бірки – Бірки-Ясниська; Куровичі-Рогатин - Під’їзд до м.Моршин; Західний обхід м.Львова – Сокільники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: