На ремонт доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі передбачено 14 млн грн

Як поінформували у Шевченківській районній адміністрації, для проведення робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у 2015 році у міському бюджеті передбачено 14 млн грн.

Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн грн - на ремонт тротуарів, а також 3 млн грн - на дворові території.

«Планується великий обсяг поточних ремонтних робіт, тобто на певних ділянках, та ліквідація тріщин дорожнього покриття. Зокрема, ремонтн роботи заплановано провести на вулицях Шевченка, Брюховицька, Торф'яна, Збоїще, Миколайчука, Грінченка, Варшавська, Липинського, Замарстинівська, Хмельницького, Золота Сорочинська, Хімічна, Щурата, Плугова.

Цього року будемо продовжувати ремонти тротуарів, які розпочали минулого року. Зокрема, на вулицях Золота, Мазепи, 11а – 13а, Лінкольна, 45-47, Юрія Липи на ділянці від вул.Панча до дитячого садка, Панча від будинку №62 до вул.Варшавської, частині Полтвяної, частині Топольної, Величковського-Прилбицькій. Більше орієнтуємося на ремонт тротуарів, де є садочки, школи, тобто, на ділянках, де є рух та скупчення людей», - розповів начальник відділу коммунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Також заплановано відремонтувати внутрішні двори на вул. Грекова, 8, на вул.Окунеського, 1 та на вул.Мазепи ні ділянці від будинку №23 до вул.Орлика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: