У  Львівській облраді заслухали звіти комунальних підприємств

Сьогодні, 3 березня, у Львівській обласній раді розпочалось слухання результатів фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Львівської обласної ради за 2014 рік. Про це повідомляє кореспондент з місця подій для Дивись.Інфо.

В першій половині слухання прозвітували БТІ Львівського, Стрийського, Дрогобицького, Самбірського, Червоноградського і Золочівського району.

Як підсумок роботи фінансово-господарських діяльності комунальних підприємств  варто зазначити, що кожне БТІ  має негативну динаміку прибутків. Майже кожне БТІ провела ряд скорочень персоналу і зменшила заробітну плату своїм працівникам.

Також було розглянуто питання, щоб розпочати створення комп’ютерної програми, в котру буде переведено всю інформацію про об’єкти нерухомого майна у Львові та області в електронний варіант. Профільна комісія зазначила, що для цього проекту потрібно приблизно 7.5 млн. грн.

В другій половині слухання звітували комунальне підприємство Львівської обласної ради з питань здійснення пошуку поховань учасників національно-визвольних змагань та жертв воєн, депортації та політичних репресій «Доля», телеканал «Львів ТБ», Львівська обласна контора прокату кінофільмів і кінотеатр «Львів».

Представники Львівської обласної контори прокату кінофільмів вислухали хвилю критики від профільної комісії, так як вони вважають недоцільно фінансувати підприємство, яке не приносить прибутку.

Директор кінотеатру «Львів» сказав, що «на сеанси кінофільмів майже ніхто приходить, а будівля перебуває в незадовільному стані, тому розвивати кінотеатр наразі не має сенсу».

Слухання ж продовжили до четверга 5 березня Львівської обласної ради.

Юрій ШУМАК для Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: