Для молоді проведуть тиждень безкоштовних тренінгів

З 16 по 20 березня в 1-му навчальному корпусі НУ «Львівська політехніка», що за адресою вул. Карпінського, 2 відбудеться BEST Trainning Week – тиждень безкоштовних тренінгів для студентів. Подія, яка, за словами організаторів, надає можливість випробувати новий стиль навчання, набути різноманітних навичок та весело і змістовно провести час, повідомили прес-служба ЛМР.

Участь у тренінгах безкоштовна, потрібно лише попередньо зареєструватись. Проводити заняття, майстер-класи, ділитись досвідом та давати корисні поради будуть кваліфіковані тренери, відомі особистості та майстри своєї справи - Юліана Андрухів, Роман Кушнір, Павло Бачинський, Ольга Райтер, Наталія Міхнова та інші.

Учасники матимуть змогу отримати офіційний сертифікат за прослуханий тренінг.

«Організатором BEST Training Week є міжнародна студентська організація BEST Lviv, яка проводить цей проект вже втретє. Минулих років теми були підібрані надзвичайно корисні та актуальні - менеджмент проектів, основи публічного виступу, вирішення конфліктних ситуацій, фасилітація та інші. Тренери викладались на повну та зацікавлювали студентів з перших слів. Учасники, відповідно, залишились задоволеними і стали на щабель вище до своїх цілей»,- зазначають організатори.

Розклад та реєстрація учасників на сайті http://www.best-lviv.org.ua. Кількість місць обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: