Велійка відповів Садовому, - заява (відео)

КІНЕЦЬ ВЖЕ БІЛЯ ПОРОГУ – ДОВГО ЧЕКАТИ НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ…

Вчора в інтернет-виданнях поширена заява міського голови м. Львова як реакція на звернення автотранспортних підприємств про необхідність перегляду чинного тарифу на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування.

В той час, коли міські ради інших обласних центрів України (як приклад наведемо Київ, Одесу, Харків, Дніпропетровськ) приймають оперативні рішення для виводу галузі автомобільних пасажирських перевезень з кризи і ліквідації передумов для виникнення транспортного колапсу в містах, у нашій міській раді займаються словоблудством, здобуваючи собі «дешевий» рейтинг в громади. На нашу думку, і міський голова, і депутати міської ради Львова прекрасно розуміють надзвичайно складні економічні умови, в яких сьогодні працюють автотранспортні підприємства міста, і що ці умови створені не перевізниками, так само як і до зубожіння наших громадян перевізники не приклалися. Сьогодні ми стоїмо на захисті інтересів трудових колективів, а це понад 1000 робочих місць, 1000 українських сімей, які завтра можуть залишитися без копійки через втрату робочих місць.

Ми неодноразово заявляли, що не ініціюємо підняття тарифів на перевезення, але у свою чергу міська влада зобов’язана, дбаючи про свою громаду, компенсувати перевізникам різницю між рекомендованим мерією тарифом і екомічно-обгрунтованим, компенсувати в повному об’ємі автотранспортним підприємствам втрати від надання безоплатних послуг пільговим категоріям, обладнати належним чином супутню транспортну інфраструктуру. І тоді жодних проблем не буде з пасажирським транспортом, з вартістю проїзду, із наданням пільг в громадському транспорті. Але в нас вже десятиріччями склалась традиція всі негаразди валити на перевізників.

Черговий раз звертаємось до влади міста: просимо терміново провести погодження нового тарифу та навести лад у наданні безоплатних послуг пільговим категоріям. Наші пропозиції у міській раді. Час іде не на тижні, а на дні.

Це далеко не шантаж, Це реалії сьогодення.

PS: Приклад роботи комунальних підприємств міста, на які наголошує міський голова, громадяни Львова самі бачать і можуть робити висновки.

Асоціація перевізників Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: