Волонтери «Народної Самооборони Львівщини» вже вдванадцяте з’їздили в зону АТО (відео)

Сьогодні, 4 березня, в прес-центрі ТРК «Львів» відбулась прес-конференція на тему «Наші в зоні АТО під час перемир’я».

Під час прес-конференції гості розповіли про 12-ту поїздку в зону АТО, яка була організована Народною самообороною Львівщини в рамках проекту «Центр забезпечення військових».

Учасниця поїздки Оксана Клим розповіла, що була приємно вражена побаченим бойовим духом бійців. «Незважаючи, що до ворога рукою подати, наші бійці в бліндажах боряться із поганим настроєм, депресією та тривогою на передовій у час перемир'я, де з допомогою підручних засобів виконували Червону руту. Військові ж навіть спілкуються та діляться продуктами з місцевими мешканцями, проте воду від них брати не ризикують», – розповіла Оксана Клим.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив про потреби наших бійців на передовій. Адже незабаром постане питання берців, яких наразі волонтери не мають, але складніше буде коли потеплішає. Серед іншого необхідного – техніка, запчастини, оптика. І зазначив, «що непотрібно показувати по телебаченню похорони і поранених бійців АТО, бо така інформація пригнічує морально-психологічний стан, краще хай всі побачать спалені танки агресора, тільки так можна підняти бойових дух бійців».

За словами волонтера "Народної Самооборони" Сергія Дзядика, активісти завезли на фронт близько тонни домашньої ковбаси та вареники. «Хлопці дуже добре реагують на вареники, адже вони їм нагадують про домівку і затишок. Тому в наступну поїздку, яка відбудеться ближче до Пасхи, ми братимемо багато домашньої їжі», – наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: