У Львові чадним газом отруїлись четверо осіб

Вчора, 4 березня, о 22:10 год. у м. Львові (вул. Гашека) в квартирі на третьому поверсі пятиповерхового житлового будинку попередньо отруїлися чадним газом 4 особи, з них одна дитина. Тому мерія вкотре наполегливо звертається до всіх мешканців міста з нагадуванням, що слід неухильно дотримуватись правил поводження з газовими приладами, повідомили у прес-службі ЛМР.

Дорослих потерпілих було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери у задовільному стані відпущено додому.

Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Стан на 06:00 год. 5 березня – задовільний.

Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинили подачу газу до квартири. Причина отруєння – встановлюється.

«Щорічно ми проводимо аналіз виникнення отруєнь чадним газом. Це недостатня тяга, несправність колонки, перегрів пічки, несправність газового обладнання, порушення правил встановлення газового обладнання, порушення правил експлуатації газового обладнання, один розділ – причини не виявлені. Цього року у всіх випадках причини не виявлені. Це означає, що безпека людей залежить від їхніх дій, від елементарних речей», - повідомляє начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Віктор Іваніцький.

Ознаки та симптоми отруєння чадним газом: головний біль, м'язова слабість, задуха, червоний колір обличчя, потьмарення свідомості. Тривала дія чадного газу може привести до смерті.

Перша допомога при отруєнні чадним газом: негайно викличте машину «швидкої медичної допомоги». Постраждалого необхідно винести на свіже повітря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: