Завершується акредитація ЗМІ на Національне Свято Шоколаду у Львові

Сьогодні 5 березня фінішує реєстрація журналістів на VIII Національне Свято Шоколаду. Захід відбудеться 6-8 березня у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17), повідомили організатори.

«Жодне Свято Шоколаду не відбувається без ярмарку шоколадних виробів, галереї скульпторів, дитячої шоколадної країни, майстер-класів для дорослих та малих, і, звісно, різноманітних розіграшів.

Новинками цьогорічного Свята стануть 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок та частування 30-кілограмовим трюфелем.

Також на Національному Святі Шоколаду діятиме «Майстерня шоколатьє» разом із Західною шеф-групою -  майстер-класи професійних кондитерів. Львівські шоколатьє створять неймовірно смачні десерти для свого особливого благодійного шоколадного столу. Спеціальним гостем Майстерні стане співак Павло Табаков, який долучиться до виготовленні першої партії солодощів.

Кожен охочий зможе поласувати унікальними десертами, здійснивши благодійний внесок. Усі кошти буле передано у «Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові» для надання допомоги сім’ям військовослужбовцям у зоні АТО», - зазначають організатори

Прохання до представників ЗМІ акредитуватись, заповнивши форму за посиланням http://www.shokolad.lviv.ua/uk/media_info/ до 18.00год.

Акредитація передбачає участь у прес-конференціях з організаторами та учасниками, а також участь в різноманітних заходах у рамках VIIІ Національного Свята Шоколаду. Про час проведення та учасників прес-конференції буде повідомлено додатково.

Представники ЗМІ, які будуть акредитовані на свято, отримають лист-підтвердження на електронні адреси, вказані у заявці.

Контактна особа: Зоряна Владика (тел.: 0964482399)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: