У Луганську на все астрономічні ціни: за кілограм м’яса на ринку хочуть 100 грн

У Луганську на все астрономічні ціни: за кілограм м’яса на ринку хочуть 100 грн.

Про це сьогодні, 6 березня, під час відеомосту в Львові заявив громадський активіст із Луганська Василь Лєонов, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

«Ціни в нас тут, здебільшого, астрономічні, це ще, якщо зважати на те, що у людей мало грошей. Так, нині на ринку за кілограм м’яса доведеться віддати 100 грн», – розповів Василь Лєонов

Як зазначив підприємець із Сєвєродонецька Олег Кліменчуков: «Товари в Луганськ поступають, але про якісь потоки і зв’язки я б говорити не став. Дрібні підприємці своїми машинами та автобусами намагаються провозити продукти харчування та товари першої необхідності полями та лісами. Щодо великого бізнесу, на стільки я знаю, він стоїть». Відтак чоловік назвав ситуацію, яка нині склалася з економікою в регіоні, передкатастрофічною.

Своєю чергою учасник Східної правозахисної групи Денис Шахбазьян розповів про те, як живеться підприємцям, які перебувають на окупованих територіях: «Я недавно спілкувався з товаришами, які нині перебувають на непідконтрольній Україні території, це Красний Луч Луганської області. Приватний бізнес там зараз у дуже жахливому стані. Одним з шляхів, завдяки яким цим підприємцям вдається виживати, – продаж бензину, який вони ганяють через російський кордон».

Додамо, що нині у Львівському прес-клубі відбувся відеоміст із Луганськом та Сєвєродонецьком на тему: «Економіка в зоні АТО: куди ідуть податки і якими є підприємницькі зв’язки з великою Україною».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: