Синютка вимагає від перевізників безперебійно виконувати рейси

7 березня відбулась нарада з перевізниками Дрогобиччини з проблемних питань здійснення пасажирських перевезень, повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький за результатами наради в ЛОДА 05.03.15 вчергове довів вимоги керівництва області щодо безпебійного функціонування пасажирських перевезень за всіма маршрутами, з врахуванням реального пасажиропотоку та законних прав окремих категорій громадян.
Було обговорено питання рентабельності пасажирських перевезень за окремими маршрутами в контексті стрімкого росту цін на паливо-мастильні матеріали, автозапчастини тощо.
Відбувся виїзд робочої групи РДА на чолі з С.Рудницьким для з'ясування ситуації.  В ході спілкування керівництво райдержадміністрації та Бориславської  міської ради повідомило громаді, що  за результатами наради під керівництвом заступника голови ОДА Ірини Гримак за сприяння ПАТ "Львівобленерго" станом на 7 березня буде врегульовано питання щодо відновлення водопостачання міста Борислав. Після кількаразових тривалих перемовин влади міста та району  з мешканцями, а також завдяки відновленню подачі води в помешкання  спочатку було розблоковано проїзд в напрямку Борислав-Східниця, пізніше - Борислав-Трускавець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: