Синютку просять призначити керівником ДФС у Львівській області Маркіяна Мальського

Голова Ради ГО «Клуб ділових людей» Микола Савуляк оприлюднив відкритий лист – звернення до голови Львівської ОДА Олега Синютки щодо підтримки на пост керівника ДФС у Львівській області Маркіяна Мальського.

Про це Микола Савуляк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Даним листом висловлюємо свою підтримку кандидату на пост керівника ДФС у Львівській області — МАРКІЯНУ МАЛЬСЬКОМУ

Коротка довідка

ГО «Клуб Ділових Людей» ― це репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей.

Клуб Ділових Людей на сьогодні об’єднує більш як 600 керівників та власників малого й середнього бізнесу та є найбільшим бізнес-клубом даного формату в Україні. Центральний офіс нашої організації знаходиться у м. Львові, філії – у Києві, Тернополі та Івано-Франківську.

Маркіян Мальський є активним учасником (членом) нашого бізнес-клубу з 2010 року. Маркіян брав участь у багатьох проектах нашої організації з підтримки й розвитку малого бізнесу протягом останніх 5- років, а також сьогодні задіяний в активному громадському та бізнесовому житті Клубу Ділових Людей.

Чому ми вважаємо кандидатуру Маркіяна Мальського успішною для ДФС Львівської області:

1. Маркіян Мальський має кристально чисту репутацію та не заплямував своє ім'я корупційними діями.
2. Маркіян Мальський є фахівцем високого класу та успішно очолює Західну філію Адвокатського об’єднання Arzinger, що займається юридичним та адвокатським супроводом бізнесу.
3. Маркіян Мальський протягом багатьох років приймає активну участь в розвитку таких бізнес-спільнот як ЄВРОПЕЙСЬКА БІЗНЕС АСОЦІАЦІЯ та КЛУБ ДІЛОВИХ ЛЮДЕЙ, які є найбільшими організаціями бізнесу в Україні. Як результат – Маркіян має повне розуміння проблем і побажань бізнесу та його підтримку.
4. Маркіян Мальський отримав якісну юридичну та бізнес-освіту в Україні та Європі, що допоможе нашому бізнесу рухатись до європейських ринків швидше та більш ефективно.
5. До Маркіяна Мальського має довіру велика кількість підприємців Львівського регіону, в чому можна переконатись елементарним соціологічним опитуванням.

Ми, представники більш як 600 підприємств бізнесу Львівщини, готові співпрацювати з Маркіяном Мальським для розбудови малого й середнього бізнесу Львівської області та збільшення прозорості й співпраці між Державною Фіксальною Службою та бізнесом.

При потребі ми можемо організувати збір листів-підтримки від більшості наших учасників бізнес-клубу, що засвідчить високий авторитет та підтримку Маркіяна Мальського серед бізнесу Львівщини.

Впевнені в тому, що Ви врахуєте наші рекомендації Маркіяну Мальському при прийнятті рішення щодо призначення його керівником ДФС у Львівській області.

З повагою,
Голова Ради ГО «Клуб Ділових Людей» Савуляк М.Р», - йдеться у листі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: