Вночі невідомі одночасно побили вітрини у чотирьох львівських супермаркетах

В ніч на понеділок, 9 березня, побили вітрини у чотирьох супермаркетах «Сільпо», що розташовані у торгових центрах «ВАМ». Камери спостереження в одному із супермаркетів  зафіксували групу з чотирьох чоловіків із закритими обличчями. Причини такого скоординованого нападу наразі невідомі.

Невстановлені зловмисники розбили камінням вітрини супермаркетів, що розташовані на вулицях Наукова, Виговського (коло ринку «Південний»), Широка (Левандівка) і Шевченка (Рясне). У всіх «Сільпо» побиті вітрини та вікна, спроб проникнення всередину супермаркету не зафіксовано. Начальник охорони одного із супермаркетів, що зазнали нападу,  Микола Іванкевич розповів ZAXID.NET, що камера спостереження  зафіксувала на вул. Шевченка, 358 чотирьох нападників. Закривши обличчя масками, вони підбігли до супермаркету, жбурнули камінням у скло та втекли.

«Усі факти були зареєстровані у єдиному реєстрі досудових розслідувань. Зараз вирішується питання про об’єднання їх у одне кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 ККУ (хуліганство)», – повідомив ZAXID.NET начальник Львівського міського управління міліції Павло Гарасим.

Орієнтовна сума збитків становить близько 50 тис. грн.

За даними міліції, усі напади сталися приблизно у той самий час - близько 4 години ранку, отже діяло кілька груп нападників.

Очевидно, що нічна акція була скоординованою, хоч і не зовсім зрозуміло проти кого саме була спрямована. Річ у тім, що усі супермаркети «Сільпо», які зазнали нападу, розташовані на правах орендаря у торгових центрах «ВАМ», що належать львівській девелоперській компанії ТОВ «Пам’ять».  Вітрини ще двох супермаркетів «Сільпо», що розташовані у ТЦ «ВАМ» на Сихові і на вул. Хмельницького, залишились цілими.

Загалом у Львові працює 9 супермаркетів мережі «Сільпо», яка належить київській компанії Fozzy Group, власниками якої є Володимир Костельман і Володимир Мороховський.

Власниками ТОВ «Пам'ять», якій належить львівська мережа ТЦ «ВАМ», є Лілія Кук, Андрій Харачко та Володимир Губицький, екс-заступник голови Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: