50 дітей зі Львівщини відпочивають в «Молодій гвардії»

8 березня 50 дітей пільгових категорій вирушило до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на ІI тематичну зміну «Школа молодої еліти», - інформують у департаменті соціального захисту населення ЛОДА.

«При формування групи дітей до дитячого центру першочергово надаються путівки дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям з малозабезпечених сімей, дітям внутрішньо переміщених осіб та дітям, які перебувають на диспансерному обліку», - розповів директор департаменту Василь Мартиняк.

Під час тематичної зміни продовжується навчальний процес у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Школа працює за оригінальним навчальним планом, що складається на основі розроблених МОН України базових навчальних планів, враховуючи специфіку сезонної школи.

Для дозвілля дітей в таборі діють творчі майстерні. Протягом зміни проводяться різноманітні спортивні естафети, заходи, направлені на фізичний розвиток дитини, спортивне орієнтування на місцевості. Дітей залучають до командних ігор та конкурсів, проводяться розважальні дискотеки, конкурси юних талантів.

В дитячому центрі діти перебуватимуть 21 день.

Загалом, за словами Василя Мартиняка, з початку року на оздоровлення та відпочинок до УДЦ «Молода гвардія» направлено 90 дітей пільгових категорій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: