На Львівщині успішно завершився юнацький чемпіонат України з біатлону

3-7 березня 2015 року на навчально-спортивній базі зимових видів спорту «Тисовець» МО Українив Сколівському районі Львівщини відбувся чемпіонат України з біатлону серед юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Участь у змаганнях взяли 24 юніори і 11 юніорок та 30 юнаків і 24 дівчини, які представляли збірні команди 6 областей України: Львівська, Тернопільська, Київська, Сумська, Чернігівська, Харківська та м. Київ.

Серед кращих виявилися: Віталій Туш, Марія Кручова, Андрій Підгрушний, Руслан Бригадир (Тернопільська область), Антон Мігда, Сніжана Тісєєва, Анастасія Ничипуренко, Максим Івко, (Чернігівська область), Ольга Стефанишин (м. Київ), Ганна Кривонос (Сумська область) та ін.

У загальнокомандному заліку серед юніорів і юніорок збірна Чернігівської області виборола І місце, біатлоністи Тернопільщини здобули ІІ місце, а команда Сумської області посіла ІІІ місце. В змаганнях серед юнаків і дівчат сіяця розподілилися таким чином: Чернігівська область - І місце, Сумська область - ІІ місце; Тернопільська область - ІІІ місце.

Серед спортсменів Львівщини кращими були: серед юніорів - Ростислав Павлусь (м. Новояворівськ), який посів 5 місце в гонці з масовим стартом га дистанції 12,5 км; серед юнаків - Михайло Назарук (м. Новояворівськ), який опинився на 8 місці в індивідуальній гонці на дистанції 12,5 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: