У Львові триває робота з відновлення пожежних гідрантів

Як інформують у комунальному підприємстві «Львівводоканал», минулоріч у місті відновили 315 пожежних гідрантів, відповідно до погодженого графіка виконання робіт з ГУ ДСНС України у Львівській області

Нагадаємо, технічний стан гідрантів завжди був болючим питанням як для фахівців водоканалу, так і для служб МНС, адже від їх справності залежить час ліквідації пожеж, життя і здоров’я населення. Зокрема, ще кілька років тому у місті налічувалося до 30% непрацюючих гідрантів.

«На водомережах міста встановлено 2611 пожежних гідрантів. Періодично гідранти потребують ремонту, особливо австрійські пристрої у середмісті Львова. Однак нам вдалося налагодити роботу по вчасному виявленню та ремонту непрацюючих пристроїв. Зокрема, станом на 1 березня лише 17 гідрантів потребують відновлення, це менше аніж 1% до загальної кількості», - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал» .

«На жаль, саме до земляних гідрантів найскладніше підібрати запчастини, оскільки вони зняті з вітчизняного виробництва, відтак для ремонту одного такого пристрою необхідно замовляти іноземні запчастини. Аби придбати повністю новий гідрант, необхідно майже 7 тисяч гривень», - наголошують у ЛМКП «Львівводоканал».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: